Info : 10 Orang Pengguna Facebook Pertama

Benda ni memang dah lama tapi saja nak repost balik.So kepada sesiapa yang belum tahu,kena tahu jugak!.

klik untuk tumbesaran

1. Mark Zuckerberg


2.Chris Hughes

3.Dustin Moskovitz

4.Arie Hasit

5.Marcel Laverdet

6.Soleio Cuervo

7.Chris Putnam

8.Andrew McCollum

9.Colin Kelly


10.Mark Kaganovich


 Kalau nak tahu asal-usul 10 orang ni,kat sini la.





Share on Google Plus

About Ahmad Uzair

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 mintak topup:

Anak Ulu Cheka said...

lagi2 FB boring la :)

Meck said...

majoriti pekerja fb je

Hans said...

sebab diorang yg terlibat dalam membangunkan fb
tu sebab diorang 10 orang terawal
:-)

Ahmad Uzair said...

@Anak Ulu Cheka jgn guna fb lg..
@Hans saya setuju

MFI said...

ade dpt ape2 anugerah ke dorang ni jadi 10 pengguna terawal?

Ahmad Uzair said...

@MFI trolling me

bzan said...

diorang ni kaye beb.. tryla nextcubes, malaysia yg bikin http://www.nextcubes.com/index.php?rid=4e13d52b5dff3

shandye. said...

aku start guna FB sekitar pertengahan 2007. masa tu rasanya tak ramai lg malaysian yg tahu dan guna FB ni. masa bkk profile kat tempat kerja (dulu kerja part-time kat studio gambar) semua org heran menatang ape la yg aku dok layan tuh. hehehe...

Ahmad Uzair said...

haha..aku start guna bf akhir tahun 2009